top of page
KMarcel-108.jpg

kapsalon 'Marcel'

onze filosofie

In een volledig nieuwe zaak kunnen we jou het kapsel geven waar jij je goed bij voelt in een omgeving die gezelligheid en rust uitstraalt. Liefst nog met wat jaren '60 muziek op de achtergrond.

We houden van een stijlvolle, tijdloze styling. Sinds de vernieuwing van de zaak zal je merken dat we ons nog meer gaan richten op de biologische producten van Oway om je haren zo goed mogelijk te verzorgen. Zodat we op een duurzame manier, je haar tot het uiterste kunnen verzorgen.

Voor de liefhebbers hebben we nog steeds de klassiekers van L'Oréal Inoa , Olaplex en de Redken Shades toners om de baléages mee af te werken.


Nathalie salon owner

De dochter van Marcel;

Nathalie

Als kind zat ik al gefascineerd te kijken naar hoe snel m'n vader de schaar kon laten werken. Na al die jaren is het mij nog steeds niet gelukt dat tempo te evenaren! Hij was eerst niet blij dat ik voor kapster wou gaan; ons vake, de Marcel. Maar ik heb de koppigheid met de genen meegekregen en ben er toch voor gegaan, met heel mijn hart.

Na mijn studies ben ik eerst mijn horizon gaan verbreden door op een cruise als kapster te werken. Een ervaring die ik mijn leven lang koester. Na enkele jaren op zee werd het tijd om voet aan wal te zetten en terug te keren naar het nest. Dat ik zo lang, zo dicht bij dat nest zou blijven stond niet in de planning! :) Het is fantastisch als je je passie met je ouders kan delen. Dezelfde flauwe moppen meermaals per dag aanhoren moet je er dan wel bijnemen.


Kapper zijn is voor mij een prachtige stiel waar je niet veel meer nodig hebt dan handen die willen zorgen, oren die kunnen luisteren en een mond die kan praten, maar op tijd ook weet wanneer hij moet zwijgen! Laat dat nu net eigenschappen zijn die mij wel liggen, al moet aan dat laatste puntje misschien nog wat gewerkt worden.

Het belangrijkste wat ik wil meenemen van het 'oude' salon is de gezelligheid.  Het is voor mij dan ook heel belangrijk dat jullie je hier goed gaan voelen. Nu de coronacrisis ons leven duchtig door elkaar geschud heeft, is het eens zo belangrijk dat jullie bij mij even kunnen onthaasten. 

Tot binnenkort, ik kijk er al naar uit!

m&v.jpg

Marcel

Marcel is zijn zaak gestart in 1972. Later werd zijn vrouw Leta zijn rechterhand en groeide het kapsalon uit tot gevestigde waarde als dorpskapper in Kasterlee. Na vele jaren van vrouwen charmeren en de mannen coifferen, werkt hij nu enkel nog op afspraak voor zijn vast cliënteel.

kapsalon Marcel

een familiezaak sinds 1972

IMG_4016.jpg
bottom of page