Ontsmettende producten

Covid 19

Beste klanten,

Na weken van quarantaine mogen we stilaan weer uit ons kot. U staat ongetwijfeld te popelen om uw lange haren weer te laten knippen! Men kan er op vertrouwen dat ik al het mogelijke doe om iedereen in een zo veilig mogelijke omgeving te ontvangen.

Dit wil zeggen dat er een strikte handhygiëne wordt toegepast, mijn materialen ontsmet en de ruimte zal meermaals per dag gereinigd worden. Elke klant krijgt een nieuwe schort en er zal ook handgel ter uwer beschikking staan.

Betalingen kunnen met de app van Payconiq of contant. Bancontact toestel is niet aanwezig in de zaak! 

Ik zal zelf ook steeds een mondmasker dragen. Volgens de huidige richtlijnen wordt u als klant verwacht uw masker zoveel mogelijk te dragen. Gelieve dan ook uzelf van een masker te voorzien. (liefst een wegwerp dat je rond de oren kan dragen). Drankjes en magazines zijn niet toegelaten, maar u mag gerust zelf iets meebrengen om te lezen of te drinken.

Als u symptomen van ziekte vertoont vragen we u uw afspraak te verzetten. Dit kan zonder problemen telefonisch of via onze website. Zoals de meesten onder jullie weten behoort mijn vader Marcel tot de risicogroep. Hij zal minder dan voorheen in de zaak aanwezig zijn, maar het spreekt voor zich dat we voor zowel onze als uw gezondheid al het mogelijke willen doen. 

Nathalie

 
 
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

©2019 Marcel site. Met trots gemaakt met Wix.com door Nathalie Moelans